CICA EXO Comforting Toner I 200ml

31.360 Ft

Hidratálás és bőrfiatalítás egyszerre! 

Kimagasló hidratálást és bőrfiatalítást nyújtó készítmény, amely exoszómákkal dúsított, hogy a hatóanyagok célzottan és hatékonyságukat megőrizve jussanak el a bőr megfelelő rétegeibe. Az Aquatide a toner legkiemelkedőbb összetevője, amely egy olyan élettani folyamatra hat, amelyért 2016-ban orvosi Nobel-díjat ítéltek oda.

Ez a termék a koreai bőrápolási rituálé első lépése, amely a rétegezési módszer révén előhidratálja a bőrt, így javítva a további kozmetikumok felszívódását és hatékonyságát.

Használata:

  1. Tisztítás és előkészítés után vigyél fel 4 pumpányi tonert az arcra, nyakra és dekoltázsra!
  2. Gyengéden masszírozd be a bőrbe, lágy, ütögető mozdulatokkal az ujjaid segítségével, hogy a termék könnyen felszívódjon!

Főbb hatóanyagok: Niacinamide, Panthenol, Adenosine, Sodium-hyaluronate, Aquatide, Centella

Kiemelt tulajdonságok:
Az exoszómákkal dúsított toner modern, high-tech és tradicionális összetevőket kombinál, amelyek bizonyítottan támogatják a bőr egészségét és fiatalítását.

Az exoszómák a sejtek közötti anyag- és információáramlást biztosítják, elősegítve a hatóanyagok célzott eljutását. Az Aquatide prémium összetevő támogatja a bőr saját megújulási folyamatait, visszafordítva az öregedés jeleit. A niacinamide normalizálja a bőr sejtjeinek, faggyúmirigyeinek és melanocitáinak működését, míg a panthenol nyugtató, hidratáló és barrier erősítő hatással rendelkezik. Az Adenosine és Centella támogatják a bőr regenerációját, a Centella antioxidáns, gyulladáscsökkentő és érfalerősítő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik fiatalítani, hidratálni és nyugtatni szeretnék a bőrüket, valamint a foltok halványítására törekszenek. Ideális érzékeny bőr ápolására is.

Fontos!
A toner vízbázisú, ezért használata után javasolt lipidpótló krém alkalmazása a megfelelő hidratálás és védelem érdekében.

 

Termékösszetétel (INCI): Water, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Isononyl Isononanoate, 1,2-Hexanediol, Glycereth-25 PCA Isostearate, Panthenol, Carbomer, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Adenosine, Xanthan Gum, PVM/MA Copolymer, Disodium EDTA, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Heptasodium Hexacarboxymethyl Dipeptide-12, Centella Asiatica Extract,

 

0
    Kosár
    Jelenleg üres a kosaradVásárlás folytatása
      Számítsa ki a szállítást